6 inimesele.
Sul läheb vaja:
-500g risotto riisi
-250g soolatud metsaseeni
-150g toorjuustu
-1 suurem sibul
-2 küünt küüslauku
-Praadimiseks võid
-1 dl valget veini
-1l juurvilja puljongit
-maitsestamiseks soola,pipart ja peterselli
-Peale panemiseks võib ka lisada parmesani juustu
Kuidas teha?
Kõige pealt hakkida küüslauk ja sibul ning praadida võiga(pann peaks olema sügav). Lisada natuke (maitse järgi) punast tšillipipart. Kui sibul ja küüslauk on klaasiaks muutunud lisada seened ning praadida seni kuni vesi on aurustunud. Peale seda lisada valget veini ning keeta kuni vein on aurustunud.
Vahepeal keeta valmis puljong.
Kui vein on aurustunud lisada riis ja praadida seni kuni terad muutuvad klaasiaks. Nüüd hakata osade kaupa lisama puljongit seni kuni riis on ál dénte. Lõpuks lisada toorjuust ning maitsestada peterselli, soola, pipra ja parmesaaniga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar